Hasköy Hayrettin Türkölmez İlkokulu
Hasköy Mah. Hasköy Sok. 354/A SARAYKÖY/DENİZLİ

VİZYON

İşbirlikçi bir öğrenme ortamı oluşturarak, öğrencilerimizin yaparak-yaşayarak öğrenmesini sağlamak ve bilişim teknolojilerini derslere entegre ederek kullanıp dijital platformlarda e-güvenliği sağlamak.

MİSYON

Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel işlevimizdir.Okulumuz da E-güvenliğin (e-Güvenlik) , bilgisayarlar, tabletler ve cep telefonları gibi teknolojiyi kullanırken, dijital ortamdaki çocukların ve yetişkinlerin korunması için gerekliliğine inanmakta ve bu doğrultuda gerekli çalışmalar yapmakta olup,öğrencilerin ve personelin dijital ortamın potansiyel zararlarından korunmasını sağlamak amaçlarımızdan biridir.

BAŞARILAR

HASKÖY HAYRETTİN TÜRKÖLMEZ İLKOKULU/ORTAOKULU, 2017/2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA İLÇE GENELİNDEKİ TÜM ÖĞRENCİLERİ KAPSAYAN BİR YARDIM KAMPANYASI BAŞLATARAK, YARDIMA MUHTAÇ ÖĞRENCİLERİN GİYİM İHTİYAÇLARINI KARŞILAMIŞTIR.2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA TÜBİTAK 4006 PROJESİ YAPMIŞ, YİNE 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA İLÇE GENELİNDE TÜM ÖĞRENCİLERİN KATILIMI İLE "TEKNOLOJİNİN BİLİNÇLİ VE GÜVENLİ KULLANIMI PROJESİNİN KOORDİNATÖR-YÜRÜTÜCÜLÜĞÜNÜ ÜSTLENMİŞTİR.. 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA HASKÖY KÜLTÜR EVİNDE SERGİLENMEK ÜZERE TOPLADIĞI TARİHİ EŞYALARLA "SIFIR ATIKLI TARİH MÜZESİ" OLUŞTURMUŞTUR.

Kalorifer (Kömür)

İle 27 Km-ilçeye 3 Km

Hasköy Köyü Sarayköy / DENİZLİ

Proje Çalışmaları

E-twinningten 3 projemiz tamamlanmış olup projre yapan öğretmenlerimiz kalite etiketi almıştır.